Efficiënte stroomvoorziening voor campings

Slimme kast - Camping - recreatie

Tevreden campinggasten door eenvoudige, effectieve en veilige stroomvoorziening

Ieder huishouden gaat op een andere manier met stroomverbruik om. Dat kunt u vast beamen. Maar waarom belonen we de mensen niet die weinig stroom verbruiken met een lagere energierekening na hun verblijf op de camping? Slimme kast maakt dit mogelijk door het verbruik te factureren per stroompunt op uw camping

Geen extra administratieve handelingen, wel extra omzet.
Met uw camping verbruikskosten doorberekenen om de omzet te verhogen? Ongelukken voorkomen door gevaarlijke situaties te detecteren? En stroompunten op afstand in- en uit kunnen schakelen? Ga dan voor SLIMME kast. SLIMME kast is een toevoeging aan een bestaande aansluitzuil of -kast met vele extra voordelen.

Adviesgesprek inplannen

Wat is SLIMME kast?

Software die wij plaatsen in uw huidige stroompunten bij de campingplaatsen die deze voordelen oplevert:

Verbruikskosten doorberekenen per gebruiker

Zo krijgt u geen scheve gezichten met campinggasten na hun verblijf. Iedereen betaalt netjes voor wat ze daadwerkelijk verbruiken.

Stroompunten op afstand in- en uitschakelen

Alle stroompunten kunt u op afstand inschakelen, maar ook uitschakelen. Zo hoeft u niet naar het betreffende stroompunt toe, maar regelt u dit in ons online portaal.

Overzicht van vrije stroompunten

In één oogopslag kunt u zien welke stroompunten nog vrij zijn. Zo weet u welke campingplaatsen nog vrij zijn en kunt u arriverende gasten beter van dienst zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw recreatiepark? 

Adviesgesprek inplannen

Meer dan alleen software

☑️ Minder werkdruk bij medewerkers door automatisering
☑️ Geen onverwachte verrassingen voor gasten na hun verblijf
☑️ Veilige camping door continue bewaking
☑️ Een investering met rendement
☑️ Online realtime plattegrond met alle stroompunten en het verbruik daarvan
☑️ Complete financiële afhandeling (stageld, elektriciteit, water, toeristenbelasting, e.d.)


➕ Een training om alle betrokkenen de software te leren kennen

Meer informatie

Voor wie is SLIMME kast?

SLIMME kast software is voor iedereen die één of meerdere stroompunten op een camping in eigendom heeft en de energiekosten eerlijk wil beheren.

Veel campings berekenen een standaard bedrag door voor het verbruik van elektriciteit. Of berekenen het überhaubt nog niet door. Zonde! Met slimme kast heeft u direct inzichtelijk hoeveel elektriciteit een gast verbruikt. Dit berekent u automatisch door aan die betreffende campingast. Geen extra administratieve handelingen, wel extra omzet. 

Adviesgesprek inplannen

Hoe gaan wij te werk?

Wat gebeurt er na een telefonische aanvraag of aanvraag via de website?

1

INVENTARISATIE MET EXPERT

Wij bellen u altijd zo snel mogelijk om uw wensen door te nemen. Samen met één van onze experts komt er een plan van aanpak tot stand. Wij nodigen u hierna graag uit in onze experience room bij ons op locatie om het product te laten zien en specifieke wensen te bespreken.

2

INSTALLATIE

De keuze is gemaakt en nu volgt de installatie. Wij spreken met u een goed moment af om deze installatie te laten plaatsvinden.

3

TRAINING EN 24/7 SERVICE

Na de installatie geven wij een training aan medewerkers die met de software te maken krijgen. Zo ontstaan er geen onduidelijkheden op de werkvloer. Hierna zijn wij 24/7 te bereiken voor vragen.

Investeer in een bruisende camping

Slimme kast - Camping - recreatie

Bruisende camping

Belonen is iets waar iedereen een positief gevoel aan overhoudt. Daarom is het belangrijk om uw campinggasten te belonen wanneer ze niet zoveel stroom verbruiken tijdens hun verblijf. Of juist bewustwording te creëren bij grootgebruikers. Eerlijke verdeling zal sympathie opwekken en dit is belangrijk voor de reputatie van uw camping.

Blije campinggasten. Zij betalen eerlijk voor hun verbruik en kom niet voor verrassingen te staan na hun verblijf.

Wanneer mensen weten dat ze betalen wat ze verbruiken, zullen ze automatisch meer letten op hun verbruik. Dit resulteert in een milieuvriendelijke camping.

Meer informatie