Elektriciteitsverbruik voor campings organiseren

Dat kan eenvoudiger, effectiever en veiliger

Als camping of recreatiepark wilt u gasten blij maken en een vakantiegevoel geven. Dat is al mogelijk met een mooie locatie, fijne campingplekken en goed geregelde praktische zaken.

Daarbij is elektriciteit misschien niet het eerste waar u wellicht aan denkt. Maar daardoor zeker niet onbelangrijker. Juist een basisvoorziening als stroom wilt u goed geregeld hebben, toch? Maar waar moet u dan op letten?

Onder andere op hoeveelheid stroomvoorziening, het automatiseren van de handelingen en het berekenen van het verbruik eventueel inclusief stageld en toeristenbelasting.

Als camping de verbruikskosten doorberekenen om de omzet te verhogen? Ongelukken voorkomen door gevaarlijke situaties te detecteren? En stroompunten op afstand in- en uitschakelen? Ga dan voor SLIMME kast. Deze slimme software is een toevoeging aan uw bestaande aansluitzuil of kast met vele extra voordelen.

CONTACT

Verrekenen van de verbruikskosten voor gasten

Berekent u nu een standaard bedrag door voor het verbruik van elektriciteit? Of wordt dit helemaal niet doorberekend? Zonde! Met een SLIMME kast heeft u realtime inzichtelijk eenvoudig hoeveel elektriciteit een gast verbruikt én berekent u dit automatisch door! Geen extra administratieve handelingen, wel extra omzet.

Eén overzicht van alle stroompunten die vrij zijn

Zijn gasten benieuwd waar nog een stroompunt vrij is? Of zelf zien waar nog voldoende plekken zijn? SLIMME bevat een plattegrond met daarop alle stroompunten op uw camping. Daarop is direct zichtbaar welke stroompunten in gebruik zijn en welke nog beschikbaar zijn. Wist u dat gebruikers zelfs stroompunten kunnen reserveren?

CONTACT

Stroompunten op afstand in- en uitschakelen

Stroompunten uitschakelen als er geen gebruik gemaakt van mag worden? Met het op afstand in- en uitschakelen voorkomt u onrechtmatig gebruiken van stroom en is de omgeving veilig van ongewenst aanrakingsgevaar.

Inzicht in KWh per periode

Analyseren hoeveel energie de gasten verbruiken in een bepaalde periode? Met SLIMME kast is in één overzicht zichtbaar wanneer en hoeveel stroom er is gebruikt. U kunt filteren op dagen, locaties of gebruikers voor een volledig overzicht. Zo ziet u in één overzicht of de installaties nog voldoen aan de wensen van de gasten.

CONTACT

Voorkom ongelukken door gevaarlijke situaties te decteren

Iedereen wil toch ongelukken voorkomen? Bijvoorbeeld doordat er te veel apparaten worden aangesloten of dat er wordt ingebroken in een elektrakast? SLIMME kast stuurt een melding bij ongewoon gedrag om gevaarlijke situaties te detecteren. Voorkom hiermee ongelukken als brand.

Bezoekers regelen zelf hun stroomaansluiting

Klinkt allemaal mooi, maar extra administratieve handelingen zijn niet wenselijk. Het activeren van het stroom en betalen van de verbruikskosten kunnen gasten volledig zelfstandig doen. Ze krijgen automatisch een factuur van het verbruikte stroom. Als camping bepaalt u zelf het tarief, heeft u volledige grip en genereert u extra omzet zonder extra handelingen.

Meer informatie

Bent u geïntresseerd in één van onze oplossingen en wilt u meer informatie?
Wij kunnen u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden.