Efficiënte stroomvoorziening voor jachthavens

Stroom in de jachthaven eenvoudig en professioneel afrekenen.

De ene boot verbruikt meer elektriciteit dan de ander, maar hoe kom je erachter welk bedrag iedere schipper moet betalen bij vertrek? SLIMME kast maakt het mogelijk. Wij bouwen software in uw huidige stroompunten waarmee u exact kunt bijhouden wat het verbruik per stroompunt is. De facturen worden automatisch naar de juiste persoon verzonden!

Met uw jachthaven verbruikskosten doorberekenen om de omzet te verhogen? Ongelukken voorkomen door gevaarlijke situaties te detecteren? En stroompunten op afstand in- en uit kunnen schakelen? Ga dan voor een SLIMME kast. Een SLIMME kast is een toevoeging aan een bestaande aansluitzuil of -kast met vele extra voordelen.

Adviesgesprek inplannen

Wat is SLIMME kast?

Software die wij plaatsen in uw huidige stroomkast(en) die deze voordelen oplevert:

Reserveren van een
specifiek stroompunt

Bekijk alle stroompunten die in uw beheer zijn en reserveer er eentje voor een bepaald tijdstip/event. 

Realtime inzicht in verbruik
per stroompunt

U ziet exact hoeveel stroom er op dat moment per stroompunt wordt verbruikt.

Continue nullast- en misbruikbewaking

Wanneer er geen activiteit is gepland en er toch sprake is van elektraverbruik, dan kunt u als beheerder er voor kiezen om een direct alarmmelding te krijgen. Bij misbruik krijgt u altijd een melding.

Zelfherstellende beveiligingen

Elke contactdoos kan worden uitgerust met zelfherstellende beveiligingen. Bij een gebruikersfout kan de gebruiker de beveiliging zelf herstellen. Hiervoor hoeft u als beheerder niet voor iedere gebruikersfout naar de betreffende kast om dit te herstellen. Om dit volgens de normen mogelijk te maken zijn de beveiligingen uitgerust met extra componenten.

Aansluitings- en blindstroomanalyse

SLIMME kast meet ook de werkelijke stroomwaarden per fase. Dit geeft inzicht in de piekstromen. Deze waarden worden vergeleken met de aansluit-waarde van de betreffende kast. Als blijkt dat de maximale gemeten stroomwaarde lager is dan de aansluitwaarde, dan krijgt u automatisch een advies om de aansluiting te laten verlagen. 

Automatische facturering per contactdoos

De kosten per contactdoos kunt u automatisch laten factureren naar de eindgebruiker. Dit voorkomt administratieve handelingen en daardoor uw werkstromen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw haven? 

Adviesgesprek inplannen

Meer dan alleen software

☑️ Minder werkdruk bij havenmeesters door automatisering
☑️ Blije schippers door eerlijke kostenverdeling
☑️ Veilige haven door continue bewaking
☑️ Een investering met rendement
☑️ Online realtime plattegrond met alle stroompunten en het verbruik daarvan

☑️ Complete financiële afhandeling (stageld, elektriciteit, water, toeristenbelasting, e.d.)

➕ Een training om alle betrokkenen de software te leren kennen

Voor wie is SLIMME kast?

SLIMME kast is voor alle jachthavens of passantenhaven die één of meerdere stroompunten in eigendom hebben en de energiekosten eerlijk wil beheren.

Veel jachthavens berekenen een standaard bedrag door voor het verbruik van elektriciteit. Of berekenen het überhaubt nog niet door. Zonde! Met SLIMME kast heeft u direct inzichtelijk hoeveel elektriciteit een gebruiker verbruikt. Dit berekent u automatisch door aan die betreffende aanlegplek. Geen extra administratieve handelingen, wel extra omzet.

Adviesgesprek inplannen

Hoe gaan wij te werk?

Wat gebeurt er na een telefonische aanvraag of aanvraag via de website?

1

INVENTARISATIE MET EXPERT

Wij bellen u altijd zo snel mogelijk om uw wensen door te nemen. Samen met één van onze experts komt er een plan van aanpak tot stand. Wij nodigen u hierna graag uit in onze experience room bij ons op locatie om het product te laten zien en specifieke wensen te bespreken.

2

INSTALLATIE

De keuze is gemaakt en nu volgt de installatie. Wij spreken met u een goed moment af om deze installatie te laten plaatsvinden.

3

TRAINING EN 24/7 SERVICE

Na de installatie geven wij een training aan medewerkers die met de software te maken krijgen. Zo ontstaan er geen onduidelijkheden op de werkvloer. Hierna zijn wij 24/7 te bereiken voor vragen.